Nevşin yine haddini aştı
Absürt yorumlarla gündem olmaya çalışan Nevşin Mengü’nün sosyal medyada, ‘İşimiz duaya kaldıysa’ yorumu tepki çekti.

22 Mart 2020 - 18:35
Sürekli iktidarı alarak gündeme gelmeye çalışan Nevşin Mengü’nün sosyal medyada ‘İşimiz duaya kaldıysa’ yorumu tepki çekti.

Haydar Bekiroğlu kimdir? 1977 yılında Elazığ’da doğdu. Eğitim ve görev sebebiyle Elazığ, Bingöl, Malatya, Rize, İstanbul ve Kayseri’de ikamet ettikten sonra halen Ankara’da yaşamını sürdürmektedir.
Temel İslam İlimleri alanında ilmi ve akademik gelişiminin yanı sıra, 2006 yılından beri üstlendiği
idari görevler sırasında idareyi geliştirme ve denetim ilkeleri alanında çalışmalar yapmış ve bu alanlarda tecrübe edinmiştir. Tefsir alanında sürdürdüğü doktora çalışmasıyla birlikte, çağdaş yönetim anlayışları ile İslam’ın yönetime dair kuramları arasında karşılaştırma yapmaya çalışmıştır. Kur’an’ın bu konudaki ilkelerini ahlak ve siyaset felsefesiyle irtibatlı şekilde inceleyerek yönetimin varoluşsal değerinin toplum ve birey hayatındaki etkilerini incelemiştir.
YORUMLAR